FCSB pierde la ,,masa verde” în Cupa României

Conform unor surse de la ProSport, FCSB a anunțat Federația Română de Fotbal că nu va putea disputa partida cu FC Voluntari din Cupa României, după ce cazurile de COVID și accidentările au decimat echipa. Astfel conform regulamentului, echipa lui Becali va pierde cu 3-0 la „masa verde”.

La rândul ei, FRF a anunțat clubul din Ilfov și arbitrii partidei că meciul nu se va mai desfășura.
Partida din optimile Cupei României, trebuia să se desfășoare miercuri de la ora 21:00.

Vestea retragerii roş-albaştrilor, vine după ce FCSB a obținut amânarea meciului cu Farul Constanța din Liga 1, din aceeași cauză.
Pentru partida din campionat cu formația constănțeană, FCSB mai avea la dispoziţie doar 11 jucători, insuficient însă deoarece regulamentul prevede un număr de minimum 13.

Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu sunt fotbaliștii de la FCSB care au luat COVID-19, de asemenea antrenorul Edi Iordănescu și staff-ul său fiind infectaţi de acelaşi virus.

Din păcate lista de jucători accidentați este una impresionantă. Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Florinel Coman, Florin Tănase, Andrei Burlacu și Ivan Mamut sunt fotbaliștii care nu pot juca pentru FCSB.

Se pare că mulți dintre fotbaliștii echipei roș-albastre sunt nevaccinați, iar patronul Gigi Becali nu şi-a forţat jucătorii să se vaccineze.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.