Primăria Capitalei asfaltează în prag de iarnă străzile semnalate de șoferii STB!

Arhiva

În prag de iarnă, Primăria Capitalei începe refacerea asfaltului pe aproximativ 6 km de străzi precum și refacerea marcajelor rutiere pe aproximativ 80 de străzi.

Edilu Capitalei, Nicusor Dan, a anunțat aseară că atât își permite municipalitatea bucureșteană să facă în acest moment iar valoarea lucrărilor se ridică la 8 milioane de lei pentru asfaltare și 6 milioane pentru marcajele rutiere.

„Începem în seara asta două operațiuni. Pe de o parte, avem 60 de mii de metri pătrați de asfalt, înlocuirea asfaltului acolo unde oamenii ne-au semnalizat – și în cazul ăsta șoferii STB ne-au semnalizat; pe de altă parte, marcarea străzilor, marcajele rutiere pe 80 de străzi, aproximativ. Este un contract mai mare, o licitație pe care am început-o după ce, mai întâi, am avut buget, după ce am avut director, după ce am avut licitație și ăsta este startul – cam 8 milioane pe asfalt, cam 6 milioane de lei pe marcaje rutiere. Atât ne permitem să facem acum. Adică, începând din luna aprilie până acum, am făcut plombele mici. La un moment dat (…), imediat după ieșirea din iarnă, au fost probleme cu găurile (… din asfalt n.r.). Alea nu mai sunt. Am ales cele 80 de străzi cele mai deteriorate din punct de vedere al marcajelor”, a declarat Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.