Jaqueline Cristian a ajuns în sferturi la Transylvania Open

Sportiva din Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open (WTA 250), turneu care are loc în BT Arena din Cluj-Napoca şi este dotat cu premii totale de 235.238 de dolari.

Jaqueline a reuşit să facă un meci aproape perfect şi să o învingă miercuri seara în două seturi pe australianca Ajla Tomljanovic cu 7-6 (5), 7-5.

A fost o luptă teribilă în teren, jucătoarea noastră reuşind să se concentreze mult mai bine în momentele cheie din finalul celor două seturi. Serviciul nu a trădat-o pe româncă şi nici loviturile de dreaptă şi rever care au făcut diferenţa pe parcursul jocului.

,,Eram pregătită să joc şi setul decisiv. O dată ce am intrat pe teren nu am mai ţinut cont de nimic. Eram pregătită să câştig şi gata să fac totul pentru asta. E ceva special să obţin acest rezultat acasă, să câştig meciurile astea, mai ales cu pelerina lui Dracula. Am început aşa şi sper să o duc în acest mod până duminică”, a declarat după meci jucătoarea din România.

Jaqueline Cristian (23 ani, 105 WTA) şi-a asigurat un cec de 5.800 de dolari şi 60 de puncte WTA, iar în sferturi o va întâlni pe învingătoarea dintre Simona Halep şi rusoaica Varvara Graceva.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.