”Aici Moscova”, pentru prima dată pe o scenă din România. Premieră la unteatru

Sursa foto: Unteatru

”Aici Moscova”, noua producție multimedia semnată de Catinca Drăgănescu, aduce în premieră în România textul autoarei contemporane Iulia Pospelova, în traducerea Ralucăi Rădulescu, în regia Catincăi Drăgănescu

Spectacolului montat la unteatru, în parteneriat cu CINETic, are premiera în această seară, de la ora 20:00.

”Aici Moscova” dinamitează ideea de adevăr unic și propune spectatorilor o experiență teatral –cinematică intensă, ȋn care aparatul de filmat devine personaj principal, iar reconstituirea adevărului,un puzzle de rezolvat individual.

Subiectul, o cronică insolită a vieţii şi morţii lui Stalin din perspectiva fiicei lui, implică atât un salt în trecut, cât şi lucrul cu un univers magic al memoriei afective.

În distribuție: Nicoleta Lefter, Alex Călin, Liviu Romanescu și Răzvan Rotaru.

Un produs live cinema theatre, spectacolul ia forma unei instalaţii multimedia care combină materialul pre-filmat cu proiecţia live din scenă. Imaginea elementelor video care vor anima scenografia realizată de Gabi Albu îi aparține cineastei Carmen Tofeni, iar montajul poartă semnătura lui Bogdan Giurcă. Simona Deaconescu s-a ocupat de creația cinematică și mișcarea scenică din spectacol, iar design-ul de lumini a fost realizat de Alexandru Medveghi și Dragoș Mărgineanu.

Spectacolul se joacă la sediul teatrului Unteatru, din Strada Sfinții Apostoli nr. 44.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.