Rectificare bugetară cu scandal la Sectorul 1!

Rectificarea bugetului local al Sectorului 1 a fost respinsă pentru a opta oară de către consilierii locali din Banu Manta.
După ce, pe 29 octombrie, Consiliul Local al Sectorului 1 amendase varianta de rectificare susținută de către edilul Clotilde Armand și adoptase rectificarea în această formă amendată, Executivul Primăriei Sectorului 1 a revenit, astăzi, cu un nou proiect de rectificare, pretextand că cea adoptată pe 29 octombrie nu s-ar fi putut aplica, conform secretarului Primăriei din Banu Manta, Lavinia Ionescu.

Viceprimarul Ramona Porumb a precizat că grupul PNL din Consiliul Local al Sectorului 1 nu va vota o rectificare bugetară, până când primarul Clotilde Armand nu va pune în aplicare proiectele susținute de către liberali și bugetate încă din aprilie.
Mai mult, liberalii, prin președintele Comisiei de buget Dinu Gheorghe și președintele de ședință Daniel Ciungu, au susținut că, în luna aprilie, consilierii locali au fost induși în eroare pentru a vota un buget ilegal, prin nedeclararea arieratelor și neincluderea sumelor necesare pentru plata datoriilor din anul precedent.

Un alt liberal, consilierul local Dan Podaru, a cerut ca primarul și aparatul său de specialitate să își asume consecințele ce decurg din neplată datoriilor, adică penalitățile și cheltuielile judiciare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.