Caravana de teatru privind Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă ajunge în liceele din București!

Proiectul implementat de Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, în parteneriat cu Asociaţia Beneva, care va prezenta liceenilor o piesă de teatru, a fost lansat astăzi, la Palatul Victoria.

„Este o piesă de teatru şi amuzantă şi educativă şi care sper că va avea impactul necesar asupra tinerilor să gândească puţin altfel despre viaţa lor”, a precizat coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului, Laszlo Borbely, într-o conferinţă de presă.

„Unul dintre cuvintele-cheie care ţine de dezvoltarea durabilă este parteneriatul. Poate cea mai mare satisfacţie a mea timp de aproape 5 ani, de când conduc acest departament, este că am cunoscut oameni minunaţi în aceşti ani, care fac lucruri minunate şi care poate câteodată ar trebui să fie cunoscuţi mai bine în această ţară minunată, România”, a adăugat Laszlo Borbely.

Asociaţia Beneva vrea să facă „o schimbare” în România din anul 2009, a declarat preşedintele Iulian Văcărean. El a menţionat că, printre altele, asociaţia a investit în programe educaţionale non-formale, în educaţie prin film, teatru, muzică.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.