Exclusiv București Fm – Liviu Teodorescu: “E posibil să fac un colaj de colinde, chiar alături de Ștefan Bănică Jr.”

Despre o colaborare inedită cu Ștefan Bănică Jr., noul single și planurile de final de an, a aflat Andreea Bratu de la Liviu Teodorescu, invitat în Matinalul “Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”A fost ceva ce s-a născut de la sine. La încep nu prea mi-a venit să cred. Am lucrat destul de intens la piesă alături de Ionuț Vasilache și de Ștefan. A fost o muncă de echipă și a dat rezultate foarte faine. Îi trimisesem piesa în avans și Ștefan a finalizat-o. Ștefan știe ce vrea de la muzica lui. E prezent și activ în studio”, spune Liviu.

Dacă vrei să afli de unde a apărut ideea culorii albastre din clip și de ce, cine a făcut videoclipul, ce spune despre transferul către Ministerul Culturii a drepturilor private de autor, care este cel mai recent proiect muzical de pe YouTube, care sunt viitoarele trend-uri din muzică, vezi VIDEO.

”Ar fi tare să avem concerte în viitor, să ne mai slăbească un pic toată treaba asta cu Covid-ul și să putem să ne vedem și în realitate, nu doar în vis. Sectorul artistic este afectat. În ultima vreme sunt oameni care, cumva, vor să ne ia drepturile de autor. E strigător la cer, dar se sesizează oameni care nu au putere să oprească treaba asta. Sunt petiții care se semnează, dar această naționalizare a drepturilor noastre nu prea se poate evita pentru că deja s-a ajuns prea departe”, punctează artistul.

”Activitatea a fost mai mult în studio și pe internet. Lucrez pentru alți artiști și pentru oameni care urmează să se lanseze cu muzica mea. În perioada următoare e vorba de apariții pe scenă, dar destul de rare. E correct să respectăm lucrurile din prezent și să vedem unde duc ele. Acum am o fată cu care lucrez. Nu o știe lumea, dar urmează să se lanseze. Pentru anul viitor pregătesc foarte multe piese și, sper eu, foarte multe colaborări. E posibil să fac un colaj de colinde, chiar alături de Ștefan Bănica Jr. V-am zis așa, în premieră. Îmi doresc ca anul viitor să fac un turneu național cu Lite moments”, mai spune Liviu Teodorescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.