Spectacolul „Despre dragoste și alte bazaconii”, în acest weekend, la Teatrul Masca!

Povestea, amplasată într-o piazzeta napulitana, este simplă și pe alocuri nemuritoare: El o iubește pe Ea. Pe de altă parte, un al doilea cuplu de îndrăgostiți acaparează atenția și aduce în prim plan „Femeia… noul val”.

Bineînțeles că părinții de parte bărbătească ai celor două fete nu sunt de acord cu tinerii pretendenți, și nu se dau în lături de la a-și manifesta furia printr-o bastonadă, amintind de filmele mute.

Între timp, El, care nu voia decât să o ceară pe Ea în căsătorie, are nevoie de un inel. Și de aici începe nebunia. El ajunge să fie judecat – un proces măsluit, cum altfel?! în care sentința se dă… în plic.

Verdictul instanței, perfect disproporționat, este demn de case și oameni mai mari. Ea plânge în versuri, Presa asistă neputincioasă la mascaradă în timp ce de undeva, de deasupra tuturor, Dumnezeu intervine într-un mod cât se poate de… wireless!

Despre dragoste și alte bazaconii – un spectacol de Mihai Mălaimare – este o opera buffa, sau o commedia in musica, cu toate caracteristicile acestui tip de construcție.

Veți descoperi în spectacolul nostru un decor neastâmpărat și mobil (Anca Albani), care joacă în spectacol, costume care ilustrează desăvârșit, prin croială și culori, o lume care își amintește printre rânduri de commedia, o partitură muzicală (Răzvan Diaconu) de zile mari în care instrumentele de orchestră se joacă pe ritmuri contemporane și, nu în ultimul rând, o coregrafie (Mirela Simniceanu) care își propune și reușește să redea actorilor bucuria de a umple scena.

Spectacolul va avea loc în acest weekend, iar participarea se va face conform normelor legale aflate în vigoare (mai multe informații pe www.masca.ro).

Bilete se pot cumpăra de pe myStage.ro și de la Casa de Bilete a teatrului.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.