Doru Trăscău, The Mono Jacks: ”Lucrăm la albumul nostru”

Despre concertul de la Londra al The Mono Jacks, muzica în vreme de pandemie și proiectele trupei, au aflat Alex și Andreea de la Doru Trăscău, invitat în Matinalul “Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”Nu am mai cântat de multă vreme. Nu vreau să număr zilele. Ne e tare dor! Concertul din Londra a apărut ca o surpriză fantastică. Suntem extraordinar de norocoși să avem șansa de fi invitați să cântăm la Londra într-o perioadă în care la noi în țară nu putem susține concerte. Ei au avut surprize neplăcute cu multă vreme înainte de noi. O mare parte dintre reglementări lipsesc tocmai pentru că nu se înțelege nimeni cu nimeni. Cred că valul îmbolnăvirilor este diferit de la o țară la alta. În momentul acesta, în UK procentul oamenilor vaccinați e în jur de 70%, deci ei și-au permis să se relaxeze puțin în direcția asta, în ceea ce privește concertele, spectacolele, etc. 28 noiembrie este data. Concertul are loc într-un club în care au cântat multe trupe cunoscute – The Garage. La ora 7 se deschid porțile și vom cânta până când ne lasă. Ni se cere un test la intrarea în țară. Singura limită este cea de vârstă. Sub 16 ani nu este permis accesul. În rest, nu știu să existe vreo limitare la nivel de număr de persoane sau altceva”, spune Doru.

Dacă vrei să afli condițiile de acces din Marea Britanie, cum se va desfășura accesul la concert, care sunt regulile din UK, cât timp va fi prezentă trupa în Londra, vezi Video.

”Am întrebat dacă avem limită de timp. Ni s-a spus că putem cânta cât dorim, dar că ei își doresc ca o oră și jumătate să fie din recitalul nostru. Am făcut un playlist stufos. Ne-am gândit că vor fi și englezi în public, așa că avem un playlist presărat cu piese și de pe primul album, integral în engleză, și de pe celelalte”, punctează Doru Trăscău.

”Pentru noi urmează muzică. Ne-am oprit mai repede decât ne-am fi dorit. Am decis că singurul lucru pe care îl putem face este să rămânem aproape de muzică și să ne întâlnim la sala de repetiții și să scriem piese noi. Acum scriem de zor și încep să se lege niște lucruri foarte faine. Sper să ne auzim cât de curând, să vorbim despre un material nou. Lucrez și la proiectul meu solo. E destul de greu în momentul acesta să îi dau foarte multă atenție, pentru că lucrăm la albumul nostru. A rămas în plan secund, dar este un proiect în desfășurare”, explică artistul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.