Pe 3 decembrie la Arena Naţională, concert ,,in memoriam” victimelor de COVID-19

Mediul oamenilor de afaceri privat din România a demarat o campanile naţională de comunicare, care are drept scop să încurajeze populaţia României să se vaccineze.

Sub umbrella acestei campanii, pe 3 decembrie pe Arena Naţională de la ora 18:00 se va derula un concert maraton intitulat ,,Artişti pentru viaţă”.

Evenimentul este dedicate în totalitate ,,in memoriam”, celor peste 55.000 de oameni, a familiilor îndoliate, dar şi a familiilor care duc o luptă pe viaţă şi pe moarte împotriva virusului COVID-19.

Pe scena de pe Arena Naţională vor fi prezenţi artişti cunoscuţi, de toate vârstele, artişti care reprezintă toate genurile musicale.
Printre cei care vor lua parte la eveniment se numără: Ovidiu Lipan Ţăndărică, Jador,Cleopatra Stratan & Eduard Sanda, Mira Alexandra Ungureanu, Corul Contrapunct Palatul Copiilor, Marcel Pavel, Cornel Palade, CoboDance.

Lista artiştilor rămâne încă deschisă organizatorii evenimentului dorind să coopteze şi alte nume cunoscute din muzica românească.

Concertul de la Arena Naţională, se va derula cu scaunele goale, ocupate simbolic de inimile celor care au plecat de lângă noi din cauza virusului ucigaş.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.