VIDEO: Andreea D – „E o piesă dance, dar cu mesaj puternic”

Despre „All That You Say Is (Ta Ta Ra)”, cel mai nou single lansat de Andreea D, au aflat Andreea și Alex de la artistă, invitată în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Zoom.

„Povestea piesei a început în studio, apoi a venit linia și asta m-a inspirat. E pe versurile lui Dragoș Chircu de la Vocea României. Piesa exprimă iubirea neîmpărtășită. E o piesă dance, dar cu mesaj puternic ca și text. Ta Ta Ra e un fel de bla bla bla – acele cuvinte care nu mă interesează”, spune Andreea D.

„Am o grămadă de piese, dar este o schimbare de stil, o maturizare a mea ca stil. Și cred că o să fac o altă piesă tot în genul celei recent lansate. Reacțiile sunt foarte bune și o să vedem ce va fi. Piesa a  depășit 100.000 de vizualizări în mai puțin de 5 zile”, punctează artista.

Dacă vrei să afli petru cine cumpără cadouri și pentru cine este Moș Crăciun în fiecare an, când va lansa un album, ce planuri are de Sărbători, vezi VIDEO.

Cu un sound pop dance și un refren de care îți vei aminti de la prima ascultare, „All That You Say Is (Ta Ta Ra)” este scrisă de Andreea D alături de Silviu Păduraru, Chircu Dragoș Corneliu și a fost produs de Metropolitan Records.

Cariera Andreei D a început ca MC și a susținut zeci de spectacole în toată România ca MC Leya. În 2011, Andreea D a devenit cunoscută la nivel internațional odată cu succesul single-ului „All My People”, o colaborare cu Sasha Lopez care a generat peste 58 de milioane de vizualizări pe YouTube și a primit două discuri de platină în Canada și Japonia.

De atunci ea a lansat piese precum „Money Maker” și „Free” cu DJ Sava, iar în vara lui 2012 a lansat primul single din cariera sa solo – „So Real”, urmat de single-uri de succces precum „Opa Opa”, Bim Bim Bim”, „Magic Love”, „Paradise”, „Get Freaky” (feat Veo), „Rompedon” și „Loving You” (cu Adam Clay), care împreună au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Vara aceasta a colaborat cu cântărețul și producătorul spaniol BoyFlow și a lansat „Zuli Zuli”, o piesă captivantă cu ritm fierbinte scrisă de Silviu Păduraru împreună cu Dragoș Damsa, Emanuela Oancea și Alin Țigănuș în studioul Metropolitan Records.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.