Târguri de Crăciun în București!

Primăria Capitalei prin Arcub a pregătit pentru luna decembrie târgul de Crăciun al creativilor din Bucureşti – Urban Christmas Market şi expoziţia-unicat „O lume a jocurilor”, organizate la Hanul Gabroveni. Expoziția include peste 500 de jocuri de colecție de la 1900 până în anii 2000, din diferite perioade istorice și din zone diferite ale lumii și poate fi vizitată între 3 şi 15 decembrie.

Urban Christmas Market (6-23 decembrie) face parte din seria târgurilor de iarnă organizate de Primăria Capitalei pe parcursul lunii decembrie în mai multe locaţii din Bucureşti – Piața Universității, Hanul Gabroveni și bulevardul Decebal.

Începând din 6 decembrie, Urban Christmas Market este deschis zilnic, între orele 12:00 şi 21:00, la sediul Hanul Gabroveni din Centrul istoric, în sălile de la parterul și subsolul clădirii, adiacente pasajului Gabroveni.

De asemenea, în cadrul expoziţiei „O lume a jocurilor” sunt programate o serie de ateliere pentru copii cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani, de la atelierele de grup destinate elevilor din unităţi de învăţământ, la ateliere deschise publicului larg. Participarea la toate evenimentele din cadrul târgului este gratuită.

Participarea la atelierele pentru copii și la expoziția „O lume a jocurilor” se face în baza unei programări la adresa inscrieri@arcub.ro.

Bucharest Christmas Market la Piața Universității

Reamintim de asemenea că Primăria Capitalei, prin Creart, organizează Târgul de Crăciun București, în Piața Universității, unde vizitatorii pot găsi zilnic inspirație pentru cumpărături de sezon și cadouri: produse artizanale, globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente. Nu lipsesc nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde.

Târgul de Crăciun București poate fi vizitat de luni până vineri, între orele 12:00 – 21:00 și sâmbătă, duminică, între orele 10:00 – 21:00.

Centrul Educațional Exploratorium și târgul „Fabrica de Jucării” pe bulevardul Decebal

Totodată, Primăria Capitalei, prin Proedus, a deschis Centrul Educațional EXPLORATORIUM – un Spațiul multifuncțional de învățare non-formală și experiențială destinat celor mici.
Centrul, situat pe bd. Decebal nr.11, Sector 3, va fi deschis până pe data de 26 decembrie, de luni până duminică, în intervalul orar 10:00-21:00, cu excepția zilelor de 25 și 26 decembrie, când va fi deschis în intervalul orar 14:00 – 21:00 și va reuni mai multe proiecte:

Târgul „Fabrica de jucării”, Let’s Hub, DăruiEști în BucurEști și Muzeul Copiilor, care găzduiește în această perioadă o expoziție itinerantă interactivă și educativă „Kids in Pyramids”.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.