Foto: Mircea Apostolescu

Primarul Clotilde Armand a declarat în fața consilierilor locali că nu există un contract între Termoenergetica și Primăria Sectorului 1 în ceea ce privește boilerele instalate în Cartierul Aviației.

Dat fiind faptul că este vorba despre un proiect pilot, ar exista un protocol între compania municipală de termoficare și Primăria din Banu Manta, a declarat Armand, la solicitările consilierilor locali de a li se prezenta actul în baza căruia autoritatea locală introduce energie termică în rețeaua municipală, administrată de către Termoenergetica.

La insistențele consilierilor locali Alberto Caraian, Ramona Porumb și Cristian Tudose, Clotilde Armand a explicat că nu știe dacă protocolul cu Termoenergetica a fost definitivat.

„Cu Termoenergetica, nu există un contract financiar. Această energie care este încălzită, e vorba de apă caldă, adică apă care este încălzită, se regăsește direct în țevile care ajung la oamenii acasă. Protocolul așa spune. Înțelegeți? Fiind proiectul… , fiind un proiect pilot, care acuma se pune la zi, nu știu exact dacă protocolul este definitivat sau nu. Este un proiect pilot agreat între cele două enti (…), cele două instituții. Eu ce cer de la dumneavoastră este un sprijin pentru acest proiect. Știți? Nu niște șicane administrative”, le-a spus edilul Armand consilierilor locali.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.