Funcționare deficitară în Sectoarele 2 și 3 din cauza unei defecțiuni la CET Sud

Arhiva

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) este în imposibilitatea de a furniza către consumatorii din sectoarele 2 şi 3 apă caldă de consum şi căldură la parametri contractuali din cauza unei defecțiuni la o turbină de abur a CTE București Sud – ELCEN.

ELCEN a anunțat în cursul acestei dimineți că turbina a fost oprită pentru efectuarea lucrărilor de remediere a unor spărturi în zona de încălzire a apei de termoficare (schimbătorul de căldură).

Potrivit reprezentanților ELCEN, termenul estimat de repunere în funcţiune este 10 decembrie 2021, ora 23.00. Pe toată durata reparațiilor, apa de termoficare va fi furnizată în rețea cu o temperatură cu 15-20°C mai mică față de temperatura necesară funcționării sistemului în parametrii normali.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.