Katia Pascariu: ”Sunt o actriță dornică să joace orice tip de personaje”

Ce au în comun Denzel Washington, Joaquin Phoenix, Kristen Stewart, Benedict Cumberbatch și Katia Pascariu? Numele lor apar pe lista celor mai buni actori ai anului 2021 publicată de New York Times. Katia Pascariu a fost invitata Andreei și a lui Alex în Matinalul București Fm, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype, și a povestit despre cel mai recent proiect cinematografic – „Babardeală cu bucluc și porno balamuc”, propunerea României pentru Oscar, dar și despre planurile pentru perioada următoare.

”Nu știam nici de existența acestei liste și nici că ar fi ceva atât de extraordinar și nici cu cine împart lista. Am aflat că, dacă sunt de acord, particip la o ședință foto. Apoi, mai mult decât articolul mă surprinde reacția oamenilor. Sunt foarte mândră de filmul nostru, de munca mea. Mă bucură atunci când e apreciată într-un loc în care ceea ce facem noi în România ajunge mai greu. Cred că filmul are șanse să fie inclus pe lista scurtă a nominalizărilor. Filmul are foarte mare succes și pentru că el este difuzat treptat în diverse țări. În SUA are, la nivelul criticii profesioniste, reacții foarte bune”, spune Katia Pascariu.

Dacă vrei să afli ce spune despre șansele filmului la Oscar, despre deschiderea SUA către artiștii din alte țări, ce spune Katia despre film, vezi VIDEO.

”Râsul nu înseamnă ca e ceva ușor. El este vindecător, e de foarte multe ori foarte acid, să arate cu degetul niște probleme. Cred că pandemia a creat un tip de atractivitate, de noutate, deci toată lumea s-a putut recunoaște. Filmul a prins foarte bine și pentru că se referă la o situație particulară din societatea noastră. Problemele care ies la suprafață sunt, din păcate, dintre cele mai grave, mai stringente aproape peste tot”, punctează actrița.

”Sunt o actriță dornică să joace orice tip de personaje atât timp cât spectrul sau filmul au sens pentru mine. Sunt dornică să încerc lucruri cât mai diverse, complicate, provocatoare. Cu cât sunt mai departe de mine, cu atât bucuria mea e mai mare”, spune Katia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.