Patinoarul de la Classical Christmas Market, deschis şi pe parcursul lunii ianuarie!

După patru săptămâni festive pe Esplanda Operei Naţionale Bucureşti, CLASSICAL CHRISTMAS MARKET îşi închide porţile, dar invită publicul în continuare la patinoarul în aer liber, care va rămâne activ şi pe parcursul lunii ianuarie 2022. De asemenea, o parte dintre căsuţele cu bunătăţi specifice sărbătorilor de iarnă rămân deschise.

CLASSICAL CHRISTMAS MARKET a fost creat în jurul muzicii de factură clasică dedicate Crăciunului şi a atras pe parcursul lunii decembrie peste 200.000 de vizitatori, sosiţi din Bucureşti şi din ţară.

Publicul s-a putut bucura de cele mai frumoase atracţii specifice unui Târg de Crăciun, puse în valoare de sunetul live al colindelor celor peste 6.000 de copii din aproape 100 de coruri din Programul Naţional Cantus Mundi, care s-au succedat pe scena din faţa Operei Naţionale.

De asemenea, fundalul sonor al Târgului a fost completat şi de înregistrările Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” şi cele ale artiştilor de la Opera Naţională Bucureşti şi Opera Comică pentru Copii, care au însumat aproape 300 de ore de muzică clasică, difuzată fără oprire.

CLASSICAL CHRISTMAS MARKET s-a înscris în seria evenimentelor importante organizate anul acesta de sărbători de către Opera Naţională Bucureşti şi Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

Pe parcursul Târgului, în sala mare a Operei au fost aplaudate mai multe reprezentaţii eveniment: premiera spectacolului centenar „Lohengrin” de Wagner (regia Silviu Purcărete), Seara Tinerilor Coregrafi, spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci” de Ceaikovski, spectacolele „La Traviata” de Verdi, „Nunta lui Figaro” şi „La Boheme” de Puccini – organizate de Opera Naţională Bucureşti, precum şi ovaţionatele reprezentaţii ale Spectacolului Extraordinar de Crăciun al Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”-„Pe drumul Crăciunului”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.