VIDEO: Robert Negoiță, Primar Sector 3 – „Eu am speranțe în normalitate”!

Despre traficul din Sectorul 3, finanțarea pasajului Dristor, reabilitarea termică și planurile pentru 2022 pentru sector a aflat Alex Minculescu de la Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”.

„În anul 2021 s-au făcut lucruri, nu puține, dar avem și întârzieri în multe domenii. Principala problemă în 2021 a fost blocajul din consiliu. Sper ca anul acesta să nu mai fie așa”, spune primarul.

Despre table interactive din școlile din Sectorul 3, Robert Negoiță explică: „Vrem să implementăm tehnologie. Sunt foarte bune pentru că sunt tablele viitorului și, foarte important!, ne ajută și în perioadele de online. Este un program european, sunt finanțate cu bani europeni. Era absolut normal să ne ocupăm și să le avem. Din ce știu eu, toate școlile din Sectorul 3 sunt dotate cu așa ceva.”

Legat de traficul din Sectorul 3, primarul punctează: „Într-adevăr, pe partea de mentenanță noi notificăm Primăria Generală, care nu e capabilă să facă mentenanța pe propriile străzi. Noi am început să le reparăm. Alt aspect este că avem cea mai mare problemă: traficul care generează poluarea. Am generat mai mult de 50 km de străzi care ajută foarte mult pentru a degreva circulația. Avem în proiect, de 2 ani de zile, dar suntem blocați de Primăria Generală, să construim 3 poduri și 3 pasaje pentru a debloca traficul din Sectorul 3. Eu am speranțe în normalitate. Trebuie să contribuim la normalizarea acestei țări și acestui oraș.”

Dacă vrei să afli ce spune despre finanțarea pentru pasajul de la Dristor, care este cea mai aglomerată intersecție din Sectorul 3, care sunt soluțiile, despre Complexul Acvatic Pantelimon, vezi VIDEO.

În ceea ce privește reabilitarea termică, Robert Negoiță spune: „Așteptăm ghidurile. Avem mai mult de 1 an de zile și la ora asta încă nu e semnat acordul cu Comisia Europeană. Suntem în urmă. Guvernul nu și-a făcut treaba. Și spun cu foarte mult regret treaba asta.”

„Legat de prețul parcărilor, a fost o discuție la care am participat toți primarii din București. Cu toții am fost de acord că 50 lei pe an e o sumă care nu are legătură cu normalitatea. De aceea am semnat o hârtie că trebuie făcut ceva, să intervină o schimbare. De la acest demers până la a se copia tarifele de la Sectorul 1… eu nu aș putea să vă spun. Taxele în București sunt decise de Consiliul General”, concluzionează primarul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.