Doru Trăscău (The Mono Jacks): ”La sfârșitul lui februarie intrăm în studio, ne pregătim pentru noul material”

Despre lansarea piesei ”Gândurile” în versiunea simfonică alături de ALTOrchestra, care sunt planurile trupei The Mono Jacks pentru 2022 a aflat Alex Minculescu de la Doru Trăscău, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”În momentul în care am pornit la drum și am gândit proiectul a trebuit să rescriem piesele astfel încât să fie interpretate de orchestră. Dăunț Georgescu e omul care s-a ocupat de rescrierea lor și reorchestrație. Eu, personal, am fost foarte, foarte stresat și m-am consumat enorm. Cred că genul acesta de exercițiu muzical este joaca pe care și-o imaginează foarte mulți artiști. Văzându-mă în fața unui vis care era pe cale să se îndeplinească, m-am autoconsumat. Până în momentul în care ne-am întâlnit cu orchestra am fost destul de stresat. Sunt vreo 14 sau 15 piese reinterpretate astfel. Este un proiect foarte mare din care au făcut parte încă 4 trupe. Fiecare dintre noi ne-am plimbat prin 3 orașe. Din aceste conceret am rămas cu înregistrările audio și video. Vrem să scoatem un vinil cu întreg materialul. Este cel mai potrivit fel să asculți muzica. Poate scoatem și întregistrarea video a acelei seri”, explică Doru.

Dacă vrei să afli povestea piesei ”Gândurile” și cum a fost concertul de la Londra, vezi VIDEO.

Legat de anul 2022, Doru Trăscău spune: ”Nu cred că anul va fi rău cu noi. Zeul muzicii ne va ține partea. Urmează să facem un videoclip. Va fi ultimul single de pe albumul Gloria. Facem un clip pentru piesa Umeri aurii. La sfârșitul lui februarie intrăm în studio, ne pregătim pentru noul material.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.