Ce m-a facut sa ies in strada a fost bocancul lui. A incercat s-o miste cu bocancul?!?

Sursa foto: Alina Decu

Protest, astazi, in fata Sectiei 5 de politie. Ascultati ce au de spus oamenii, la stirile BucurestiFM, pe 98.3FM.

Mai multi parinti au considerat gestul ca fiind o datorie morala, in semn de solidaritate fata de familia fetitei care si-a pierdut viata in urma accidentului de acum doua zile.

In liniste, alaturi de membri ai familiei, mai multi parinti s-au adunat sa transmita acelasi mesaj, la unison, ca vor dreptate, vor sa vada ca se aplica legea si sa sublinieze ca autoritatile ar face bine sa aplece urechea la problemele reale, locale, pe care oamenii le puncteaza, dar raman nerezolvate si, de aici, tot felul de de accidente, de neajunsuri si de tensiuni.

”3280 de membri in acest grup!
AZI ora 15:00 in fata sectiei de politie sa ii facem dreptate micutei Raisa!!
Mame, tati, bunici…haideti toti cu mic cu mare sa fim solidari, umani si sa fim alaturi de familia indurerata a fetitei!!!
Blocam si traficul daca este nevoie! Sa ne revoltam, sa vina presa, sa nu ii lasam sa musamalizeze cazul si sa scape basma curata!!!
Am incredere ca veti fi acolo!”

Acesta a fost mesajul de pe Facebook (pe grupul destinat persoanelor care locuiesc in zona Bucurestii Noi), care i-a mobilizat pe cei prezenti.

Va facem cunoscute cateva din opiniile celor prezenti la protest:

,,Ce sa va mai spun? Nu sunt cuvinte! N-a iesit niciunul sa spuna… Pana acu’ mai circulau masinile de politie, una intra, una iesea… Acum … nimic. De ce? Se simt cu musca pe caciula!”

,,Ce m-a facut sa ies in strada si sa vin aici? M-a facut bocancul lui! A incercat sa o miste cu bocancul?!? Pai, niciun caine daca era, nu faceai treaba asta!”

,,Daca era alta problema, sa fiti dumneavoastra sau alte persoane lezate, nu miscau decat dupa 3 – 4 ore, ca si Salvarea, ca si…  Consuma benzina noastra. Ei ii protejeaza pe ai lor. E un stat al protectiei. O mana spala pe alta”.

,, Vrem dreptate. Suntem parinti si vream ca ai nostri copii sa fie in siguranta. Senzatia de nesiguranta mi-o dau multele cazuri in care politia nu si-a facut treaba: Cazul Caracal – ,,Nu mai suna, domnisoara, ca tii linia ocupata!”.  Imi vine un alt caz in minte, politistul prins la pensat in timpul programului. N-a putut merge la o interventie si acest caz…”

,,Fix acolo in zona locuim. Se tot intampla accidente. De 5 ani de zile, nimeni nu face nimic acolo. Toti merg haotic, cu 100 de km/h, zi, noapte, nu conteaza. Trecerile de pietoni de pe Laminorului sunt insuficient marcate, sunt insuficient securizate, artrebui limitatoare de viteza si vrem ca autoritatile sa faca ceva pentru ca astfel de situatii sa nu se mai intample”.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.