Alok, Luis Fonsi și Lunay fac echipă cu Lenny Tavarez și Juliette pentru piesa “Un Ratito”

Noua piesă stabilește și câteva repere: este prima lansare a lui Alok din 2022 și prima dată cand Juliette Freire compune un cântec.

„UN RATITO” vine deja cu multe povești, pentru că a fost începută în urmă cu câțiva ani. Acum a ajuns în versiunea sa finală cu condimentul marilor artiști pe care îi admir foarte mult!”, spune Alok.

Melodia are o atmosferă de petrecere pe litoral și vorbește despre flirt și seducție îmbibată cu o energie dansatoare, solară și tropicală. Mulțumită de invitația lui Alok, Juliette povestește cum s-a simțit când a participat la piesă. „Când Alok m-a invitat să particip la piesă, cu greu am crezut! A fost o onoare de a înregistra cu unul dintre cei mai mari DJ din lume și, în plus față de un excelent profesionist, este o persoană minunată. Cred că e foarte important să mă provoci să fac ceva diferit de ceea ce am făcut, știți? Și exact asta s-a întâmplat în piesa asta! Sper ca oamenii să se bucure de această muncă pe care am făcut-o cu multe afecțiune”, a declarat Juliette despre colaborare.

Pe lângă Alok și Juliette, în echipa de compozitori sunt Luis Fonsi, Edgar Barrera, Oscar Hernandez, OHYES, Rodrigo Rolando Mata Marrón, Julio Manuel Gonzalez, Cristian Andrez Salazar, Jenifer Osorio Moreno, José Neto Abrantes, Jefferson Jr si Umberto Tavares, Kevin Daniel Brauer de Oliveira.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.