Jonas Blue face echipă cu trupa Why Don’t We pentru piesa “Don’t Wake Me Up”

Jonas Blue face echipă cu trupa Why Don’t We pentru piesa “Don’t Wake Me Up”, fiind prima lansare de pe noul proiect colaborativ al lui Jonas Blue. Acest album va fi realizat împreună cu artiști din toată lumea, iar tema va fi unitatea și pozitivismul, un mesaj crucial de care este nevoie în lume mai mult ca niciodată acum, fiind și un sinonim cu muzica lui Jonas și cu cariera sa de mare succes de până acum.

Noua piesa este bazată pe pian și chitară, formând o melodie captivantă cântată de una dintre cele mai interesante trupe de băieți din lume. “Am vrut să colaborez cu Why Don’t We din 2019, de când ei mi-au scris prima data pe Twitter. Piesa este despre găsirea iubirii adevărate în visul tău”, a spus Jonas Blue despre colaborare.

Corbyn Besson din trupa Why Don’t We a declarat că: “Lukas Costas m-a sunat într-o noapte să mă întrebe dacă vreau să înregistrez niște versuri peste o baladă. După ce am terminat, am arătat proiectul colegilor mei. Aceștia au fost încântați și apoi am luat legătura cu Jonas Blue pentru a termina melodia.”

Jonas Blue are o carieră impresionantă, acumulând peste 130 de discuri de platină în toată lumea. Hit-urile “Fast Car”, “Perfect Strangers”, “Mama” și “Polaroid” împreună cu Liam Payne sunt cele mai populare melodii ale artistului. Acesta a produs și piesa “My Head & My Heart” a artistei Ava Max. Jonas a acumulat peste 14 miliarde de stream-uri și a vândut peste 70 milioane de single-uri. În 2021, artistul a concertat la Exist Festival și Creamfields, devenind DJ-ul rezident al clubului Zouk din Las Vegas. Pentru 2022 Jonas a pregătit un tuneu în Japonia, dar și multe alte surprize.

Why Don’t We a debutat în 2016, iar de atunci trupa a strâns peste 3 miliarde stream-uri în toată lumea, peste 900 milioane de vizualizări pe YouTube, peste 6 milioane de urmăritori pe Instagram, 2 piese certificate cu discul de platină în SUA, 5 melodii certificate cu discul de aur în SUA, iar 2 albume au debutat în Top 10 Billboard 200. Formația este formată din Daniel Seavey, Corbyn Besson, Jonah Marais, Jack Avery și Zach Herron.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.