UPDATE: Greva continua. Nicusor Dan- vineri dimineata la ora 6 voi fi la STB

Sursa foto:Primaria Municipiului București/Facebook

UPDATE: Nicusor Dan: incalcarea unei hotarari judecatoresti se numeste infractiune. Avem de-a face cu o manifestare irationala.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 au deschis dosar penal si efectueaza cercetari in rem cu privire la declararea grevei de catre organizatori cu incalcarea prevederilor legale.

Directorul STB, Adrian Crit: Suspendarea grevei nu a fost pusa in practica de sindicalisti iar executorii judecatoresti merg la sediul fiecarui punct de lucru pentru afisarea deciziei.

Primarul Capitalei, Nicusor Dan este la sediul STB si urmeaza sa faca declaratii. Bucurestiul este paralizat si astazi. Autobuzele, tramvaiele si troleibuzele nu au iesit pe traseu.

Primarul Capitalei ii sfătuieste pe şoferi şi vatmani să se consulte cu un avocat, nu cu liderul de sindicat.
Nicuşor Dan menţioneaza că executori judecătoreşti le vor comunica sindicalistilor hotărârea instanţei referitoare la faptul că greva este ilegală.

Edilul a făcut apel la responsabilitate dar şi la spiritul de conservare subliniind că potrivit hotărârii instantei cei care nu fac acest lucru săvârşesc o infracţiune.

Nicusor Dan s-a declarant destul de optimist că nu vom fi într-o situaţie de inconştienţă colectivă, menţinând aceeaşi deschidere pentru un dialog civilizat, pe tot ce înseamnă probleme din STB, cu reprezentanţi legitimi, şi nu politici ai oamenilor de acolo.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.