Ioana Ignat: Cred că piesa „Nu mă uita” este cea mai cunoscută piesă a mea

Astăzi, în De10xRomania, invitata lui Răzvan Petre a fost Ioana Ignat.
Artista pregătește câteva surprize la început de an, printre care lansarea primului album solo. Piesele vor fi lansate, în etape.
„Pe mine personal nu mă privește ce fac ceilalți, dacă simt o piesă și-mi place, o lansez. Trebuie să mă regăsesc într-un fel sau altul în piesa respectipă. Mă consult și cu echipa mea și împreună luăm o decizie”.

Ioana Ignat are un cont foarte popular pe instagram, unde ține legătura cu cei care o urmăresc și care îi apreciază muzica. „Eu mi-am ales foarte bine piesele, deși sunt unele pe care nu le mai cânt pentru că nu-mi mai plac. Cred că piesa <Nu mă uita> este cea mai cunoscută piesă a mea. Primesc multe mesaje vocale de la cei care iubesc ceea ce fac și numeroase story-uri cu piesele mele”.

Ascensiunea Ioanei a început în 2017 cu melodia „Doar pe a ta”, cântată împreună cu Edward Sanda, care a ajuns la peste 60 de milioane de vizualizări pe YouTube.
De atunci, a avut mai multe piese de succes și un album de colinde lansat la finalul lui 2020, alături de surorile ei, Maria Magdalena și Mădălina Ignat.

Emisiunea De10xRomania este difuzată zilnic în frecvențele Radio România Regional, de luni până vineri, de la 10 la 11.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.