UPDATE: Angajatii STB reiau lucrul, partial

UPDATE: Adrian Crit: 181 de vehicule erau pe traseu in aceasta dimineata la ora 8 dintr-un total programat de 791, cele mai multe fiind tramvaie si troleibuze.

Directorul STB, Adrian Crit spune ca societatea de transport asigura in aceasta dimineata 25 la suta din capacitatea programata.

Liderul sindical, Vasile Petrariu: Peste 80 la suta dintre angajati sunt hotarati sa mearga pana la capat cu acest protest spontan in ciuda amenintarilor directorului general si primarului general.

Sute de angajati s-au strans in aceasta dimineata la autobaza Titan si cer demisia directorului STB, Adrian Crit pe care il considera responsabil pentru situatia in care s-a ajuns.

Mai multe tramvaie si troleibuze au iesit aseara pe traseu dupa ce primarul Capitalei, Nicusor Dan si directorul STB, Adrian Crit i-au avertizat pe angajati ca risca desfacerea contractului de munca.
Conform primarului aseara se reluase activitatea la depourile Colentina si Titan iar liniile 14 si 21 circulau normal.
Au fost si conflicte intre cei care doresc sa continue protestul si cei care au vrut sa renunte. Potrivit Politiei Capitalei sectia 8 de politie s-a autosesizat din oficiu dup ace in spatial public au aparut imagini cu un barbat care loveste cu piciorul usa unui autobuz.

In aceasta dimineata la ora 5 am vazut pe traseu 2 tramvaie- un 46 si un 16 sau 36.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.