UPDATE: greva STB

Directorul general al STB, Adrian Criț, a transmis că îi așteaptă la negocieri, la ora 12, pe liderii sindicaliștilor. Însă invitația la negocieri din partea conducerii STB, pentru ora 12, a ajuns la liderii sindicali la 11:56. Desigur, delegația sindicaliștilor nu a ajuns, deocamdată, la sediul STB.

În vreme ce conducerea Societății de Transport București susține că ar asigura 25% din numărul de vehicule programat, cu ajutorul salariaților care au  decis să iasă pe traseu, liderii sindicali susțin că 80-85% dintre salariați au decis să continue conflictul spontan de muncă, în ciuda amenințărilor cu desfacerea contractelor de muncă și dosare penale.

Potrivit datelor de la ora 7 dimineața, pe traseu se află 150 de vehicule din cele 790 programate pentru o zi de duminică. Majoritatea sunt tramvaie și troleibuze.
Astfel, au ieșit din depouri 111 tramvaie dintre cele 175 programate. De asemenea, sunt pe traseu 55 de troleibuze dintre cele 101 programate. Numai 55 de autobuze dintre cele 517 programate au părăsit autobazele pentru a ieși în traseu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.