METEO: Vremea se încălzeşte uşor!

In această noapte, în Capitală, cerul va fi înnorat, dar probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de -7…-4 grade.

Mâine, vremea se va încãlzi uşor. Temperatura maximã va fi de 3…5 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilã.

Mâine, în ţară, vremea se va încãlzi, iar în cea mai mare parte a ţãrii, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice perioadei.

Cerul va fi variabil în Oltenia şi în jumãtatea de vest a Munteniei, iar în celelalte regiuni înnorãrile vor persista.

Vor fi precipitaţii slabe, sub formã de ninsoare în Maramureş, Transilvania şi la munte, predominant ninsori în Crişana, Dobrogea şi jumãtatea de est a Munteniei şi mixte în Banat şi Moldova, favorizând izolat depuneri de polei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la altitudini mari, în Carpaţii Meridionali şi de Curburã, unde rafalele vor depãşi 60…70 km/h viscolind ninsoarea, iar pe arii restrânse şi la viteze mai mici în nord-estul teritoriului şi în extremitatea de sud-vest şi sud-est.

Temperaturile maxime vor fi de la -4…-3 grade în Maramureş şi Transilvania pânã spre 6 grade în sudul Munteniei şi al Olteniei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.