,,Nole” poate juca în turneul de la Dubai

Sârbul revine în circuitul ATP şi s-a înscris la turneul de 500 de puncte de la Dubai, programat în luna februarie.
Novak Djokovic nu a putut participa la Australian Open, deoarece nu era vaccinat împotriva COVID-19, iar documentele care atestau că nu se poate vaccina, nu au contat pentru autoritățile australiene, care i-au anulat viza și l-au trimis acasă.

Spre deosebire de ceea ce se întâmplă în multe țări europene, în regulile de călătorie pentru accesul în Dubai se solicită mai multe teste PCR, dar nu există alte prevederi care să împiedice accesul.
Cu 72 de ore înainte de zbor, trebuie efectuat un test PCR cu rezultat negativ, cu şase ore înainte, altul, iar la Dubai, ultimul.

De asemenea pentru accesul în Dubai, nu există o reglementare despre vaccinaţi sau nevaccinaţi, chiar dacă în Emirate o proporţie foarte mare a cetăţenilor este vaccinată.

Novak Djokovic a câştigat de cinci ori turneul de la Dubai, ultima dată în 2020, atunci când l-a întrecut în finală, cu 6-3, 6-4, pe grecul Stefanos Tsitsipas.
La ediția din acest an și-au anunțat prezența și alte nume mari din Circuitul Proferionist de tenis, precum Gael Monfils, Andrey Rublev, Jannik Sinner sau Denis Shapovalov.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.