Alexandru Cicâldău, ţeapă pentru turci

Turcii și-au pierdut răbdarea cu Alexandru Cicâldău și l-au desființat pe internaționalul român pentru prestația avută în meciul jucat de Galatasaray cu Alanyaspor.

Galatasaray a remizat cu Alanyaspor, scor 1-1, în Superliga din Turcia, Alexandru Cicâldău a fost titular, în timp ce Olimpiu Moruțan a fost introdus pe teren abia pe final.
Alexandru Cicâldău a jucat timp de 82 de minute, dar nu a impresionat. Astfel, presa din Turcia l-a făcut praf pe internaționalul român.

Cicâldău a fost criticat în presa din Turcia pentru prestația sa din partida cu Alanyaspor, iar turcii sunt de părere că Galatasaray a cheltuit degeaba 6,5 milioane de euro pentru transferul fotbalistului trecut și pe la Universitatea Craiova.

„Este absent din joc! Jucătorul român, în care Galata a investit 6,5 milioane de euro la începutul sezonului, a jucat din nou slab în partida cu Alanyaspor.
Alex Cicâldău este o dezamăgire. A început mulțumitor la echipă și a fost apreciat îndeosebi pentru prestația sa împotriva lui Olympique Marseille.

Totuși, per total, nu este prea activ. A stat 82 de minute pe teren în meciul cu Alanyaspor și a atins mingea doar de 22 de ori. În plus, a pierdut toate duelurile cu adversarii”, au scris jurnaliștii de la Ajansspor.

Cotat de site-urile de specialitate la 9 milioane de euro, Alexandru Cicâldău a ajuns la Galatasaray pe 24 iulie 2021, după ce formația din Istanbul l-a cumpărat de la Universitatea Craiova în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro. Internaționalul român a jucat în sezonul 2021 – 2022 în 27 de meciuri, a dat cinci goluri și a oferit două asisturi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.