Primăria Capitalei scoate la concurs 18 posturi în cadrul Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti

Primăria Capitalei scoate la concurs 18 posturi din cadrul Administrației Parcul Natural Văcărești, în diversele birouri și compartimente ale acestei structuri.

Este vorba despre 2 posturi de conducere (şef birou) şi 16 posturi de execuţie, după cum urmează: 7 posturi de inspector de specialiate şi 9 posturi de referent.

Candidații interesați pot depune dosarele până pe 24 februarie inclusiv, probele de concurs urmând să se desfășoare în zilele de 7 și 11 martie.

Afla AICI detalii despre posturile disponibile, conținutul dosarelor, condițiile de participare și bibliografia de concurs.

Conform unui proiect aprobat de CGMB în octombrie 2021, a fost înfiinţată Administraţia Parcul Natural Văcăreşti, ca un serviciu public de interes local, finanţat din subvenţii de la bugetul local al Municipiului Bucureşti şi din venituri proprii, cu un număr total de 20 de posturi.

În luna ianuarie, consilierii generali ai Capitalei au aprobat o altă hotărâre, potrivit căreia Primăria Municipiului Bucureşti se va asocia cu Administraţia Parcului Natural Văcăreşti şi cu Sectorul 4 în scopul dezvoltării de proiecte şi iniţiative comune.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.