VIDEO: Marius Moga – „Nu simt că trebuie să lansez piese una după alta doar de dragul de a le lansa”

Marius Moga revine cu „O dorință”. Despre noul single și planurile sale au aflat Andreea și Alex de la artist, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

„Îmi doresc să fie un an echilibrat și armonios, mai degraba decât altfel. Nu sunt adeptul de a lansa piese de dragul de a lansa. Lucrez de mult timp la piesă. Tot ce e esența piesei mi-a venit dintr-odată, însă producția am întors-o pe mai multe părți. Am lucrat să găsesc cea mai bună haină pentru creația asta.

E scris cu Marius Mirică și Robert Toma. Acum mi se pare că are forma cu care eu sunt mândru. E o piesă motivațională. Sunt oameni care au nevoie și de asta, nu doar de despărțiri și flirturi muzicale. Cineva trebuie să completeze și tabloul cu o piesă otimistă. Atunci când cânți despre ceva atragi chestia aia în viața ta. Când lansez piese, aș vrea să atrag ce spun în mesaj. Și sper că nu doar pentru mine”, spune Marius Moga.

Dacă vrei să afli ce spune despre noii artiști pe care îi va lansa anul acesta, care este cel mai important plan pe care îl are, în ce mod este implicat în show-ul ”Imperiul Leilor”, vezi VIDEO.

„Nu simt că trebuie să lansez piese una după alta doar de dragul de a le lansa. Sunt câteva nume pe care ne bazăm, sunt artiști fresh. La fel cum îi apreciem pe artiștii pe care îi avem azi, trebuie să vină alții din urmă, să construim monumente din timp, ca să avem o industrie muzicală sănătoasă”, punctează artistul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.