VIDEO: Principiile de bază ale Psiho-dietei

Cei mai multi dintre noi, dacă n-au încercat să scape de câteva kilograme în plus, la un moment dat, i-au auzit pe altii vorbind despre asta. Asadar, stiu despre număratul caloriilor, disocierea alimentelor, portiile mici, regula orelor de masă.

Dar dieta nu începe obligatoriu din farfurie! Este mult mai bine dacă porneste de la creierul nostru: asta sustine principiul metodei integrative de slăbit si mentinere, concepută de terapeutul nutritionist Anca Alungulesei. Un mix de procedee stiintifice, care conturează un proces sănăatos de atingere si mentinere a greutătii optime.

Hotărâtor este să constientizăm de ce alegem anumite tipuri de alimente – dacă intelegem sursa alegerilor noastre, comportamentul se rezolvă usor!
Pentru că fiecare suntem rezultatul tuturor experientelor si trăirilor noastre, a convingerilor pe care le avem din copilărie si a actiunilor pe care le-am întreprins până în momentul de față. In acest fel ne putem explica si mâncatul emoțional, de exemplu.

Explicatii, exemple si detalii despre psiho-dieta, la Intâlniri Capitale in interviul realizat de Ioana Brusten cu Anca Alungulesei.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.