WRS: „Autenticitatea cred că e cheia aceasta a succesului de care vorbește foarte multă lume”

Despre Selecția Națională Eurovision 2022, ce se simte când afli că o să reprezinți România la Eurovision 2022, au aflat Alex și Andreea de la Andrei Ionuț Ursu, cunoscut ca WRS, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

„Autenticitatea cred că e cheia aceasta a succesului de care vorbește foarte multă lume. Asta înseamnă că este o chestie foarte relativă. Mie îmi place foarte mult să scriu muzică și toată pandemia, după cum am mai povestit la voi, am petrecut-o în studiu, am căutat foarte mult sunete, am scris foarte mult. Se pare că acum încep să culeg roadele acestei introspecții creative pe care am făcut-o în toată pandemia asta.

Eu încă nu realizez ce se întâmplă, am văzut acum că sunt în trending pe youtube, citeam comentariile și vedeam reacțiile străinilor și au cuvinte foarte frumoase la adresa momentului, piesei și mă bucură tare.

Eu trebuie să continui să muncesc foarte tare și chiar vreau să fac o figură foarte frumoasă acolo, în Italia, la Torino.”, a declarat WRS.

Dacă vrei să afli dacă piesa o avea deja pregătită, de ce a ales această piesă pentru concurs, cum vede momentul său la Eurovision, atunci vezi VIDEO.

„Eu povestesc mereu despre piesele mele ca despre copiii mei cumva pentru investesc foarte multă energie în studio să livrez ceva foarte bun. În aceste vremuri grele pe care le trăim mi se pare că noi, artiștii, avem o responsabilitate destul de mare să continuăm să livrăm frumos în lume și să ne îndeplinim menirea pe care o avem pe lumea asta, aceea de a fi pansamentul ăsta prin artă, să livrăm în continuare.”, a spus WRS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.