A fost lansată campania umanitară „Oameni pentru oameni”!

Sursa foto: Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania/facebook

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) a inițiat campania umanitară „Oameni pentru oameni”, pentru a veni în sprijinul refugiaților ucraineni.

Implicarea directă a profesioniștilor din domeniul imobiliar în criza umanitară generată de agresiunea Federației Ruse împotriva Ucrainei reprezintă un demers fără precedent.

Agenți imobiliari din toată țara și partenerii lor din domenii conexe le oferă refugiaților ucraineni care ajung în România servicii complete: transport, cazare, mâncare, precum și sprijinul necesar pentru a se acomoda în țara noastră.

Campania umanitară a fost lansată la finalul lunii februarie. „Oameni pentru oameni” reprezintă dorința profesioniștilor din domeniul imobiliar de a ajuta făcând ceea ce știu cel mai bine: să găsească locuința potrivită pentru orice persoană sau familie.

Agenții imobiliari și-au pus serviciile la dispoziția refugiaților ucraineni, în mod gratuit.

S-a creat un set de formulare prin care oricine poate pune la dispoziția refugiaților o proprietate care beneficiază de toate condițiile necesare pentru a putea fi locuită imediat.

Totodată, APAIR face apel către întreaga comunitate a agenților imobiliari pentru a se uni și a contribui la acestă cauză. În prezent, cea mai mare cerere de spații de cazare este în București.

„Oameni pentru oameni” include donarea de bani, mâncare și haine pentru refugiații din Ucraina. Contribuțiile financiare pot fi depuse în conturile deschise special în acest scop:

• RO23BTRLRONCRT00T0717903 (cont RON, titular APAIR)
• RO35BTRLEURCRT00T0717902 (cont EURO, titular APAIR)
• RO75BTRLUSDCRT00T0717902 (cont USD, titular APAIR)
*SWIFT: BTRLRO22

Până în prezent, profesioniștii din breasla imobiliară și domeniile conexe au ajutat peste 200 de refugiați ucraineni. Voluntarii i-au adus în București, le-au găsit locuințe și le-au asigurat minim două mese pe zi, cu ajutorul donațiilor și al partenerilor.

Mai multe informații despre Campania „Oameni pentru oameni” sunt disponibile aici:

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.