A început expertizarea clădirilor cu risc seismic din București!

Primăria Municipiului București, prin Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, a inițiat un amplu program de expertizare tehnică pentru 200 de clădiri.

În total, este vorba despre aproximativ 500.000 mp suprafață construită, concretizat prin încheierea unui Acord-cadru ce se va desfășura într-un interval de 2 ani.

Primarul General, Nicușor Dan: ”Am lansat, prin Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, un program care prevede expertizarea a peste 200 de clădiri, iar activitatea a început deja cu primele cinci dintre ele. Adresele imobilelor unde expertizarea e în curs sunt Bulevardul Magheru nr. 16-18, Bulevardul Pache Protopopescu nr. 21, Bulevardul Hristo Botev nr. 26, strada Vasile Lascăr nr. 6 și strada Radu Cristian nr. 1. Vom începe în curând expertizarea altor 20 de clădiri, majoritatea din centrul Capitalei, dar și din Berceni sau Militari.

Expertizarea e primul pas în consolidarea imobilelor, fiind urmată apoi – în funcție de rezultate – de proiectarea pentru lucrările de consolidare”.

În perioada următoare vor începe lucrări de expertizare tehnică și pentru alte 20 de imobile, majoritatea din centrul Capitalei, dar şi din Berceni sau Militari, a scris edilul general, pe Facebook.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.