”A Whole New World”, spectacol creat pentru public din întreaga lume, la București, pe 25 martie

Sursa foto: Facebook Antoaneta Cojocaru

”A Whole New World” este o gală extraordinară pentru celebrarea vieții, a empatiei și a iubirii.

”Artiștii iți vor umple inima și te vor face să te reîndrăgostești de oameni!”

Este mesajul echipei care crează acest eveniment. O echipă pe care am avut ocazia să o cunoaștem datorită Concertul Extraordinar de Craciun ”Joy to the world”.

Ziua Mondială a Teatrului este sărbătorită în lumea întreagă pe 27 martie. Spectacolul este conceput de actrița  Antoaneta Cojocaru special pentru acest moment. Va avea loc vineri, 25 martie, de la ora 20:00, la Teatrul de pe Lipscani ( sala Rapsodia) într-o reprezentație unică, cu public în sală, și va fi transmis în regim de streaming pe platforma Streamerse, pentru țară și diaspora.

Vor urca pe scenă: soliștii vocali( în ordine alfabetică) Rodica Bunea, Mădălina Constantinescu, Diana Hurjă, Andreea Iftimescu, Radu Ion, Andrei Mihalcea, Andrei Petre, Bogdan Podlovski și Daniel Pascariu, alături de actorii Antoaneta Cojocaru, Cristiana Ioniță, Maria Bucur, Răzvan Răduță și Adrian Loghin și pianistul Abel Corban.

Gazda evenimentului este Adrian Bucur.

”A Whole New World” este un manifest de rezistență la dezumanizare si la urât prin arta, si tocmai de aceea va îmbina cele mai frumoase arii și duete muzicale din opere și music hall-uri, cu texte deosebite din literatura internațională si românească, împreună cu momente de dans, cu artă vizuală, costume deosebite și un concept aparte de lumini, toate pentru a celebra împreună viata, pacea și un nou început!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.