Sunt bani pentru plata burselor elevilor în Sectorul 1!

Președintele de ședință al Consiliului Local al Sectorului 1, liberalul Daniel Ciungu, a declarat că există banii necesari pentru plata burselor elevilor din Sectorul 1.
În conturile Primăriei din Banu Manta mai sunt circa 73 de milioane de lei, din ceea ce s-a încasat de la începutul acestui an, iar bursele elevilor reprezintă numai 13 milioane de lei, a precizat Ciungu.

„Mai devreme, am semnat și Hotărârea de Consiliu Local, pe care cu toții am votat-o vinerea trecută. În momentul de față, Sectorul 1 poate plăti bursele pentru elevi. În cuferele Primăriei au intrat 300 de milioane de lei, de la începutul anului. Astăzi, mai sunt disponibili pentru plăți aproximativ 73 de milioane de lei, din ce am înțeles de la domnul director economic. Deci, sunt 73 de milioane de lei care pot fi folosiți. Sunt undeva la 13 milioane de lei, până astăzi, bursele. Se pot plăti. Deci aș ruga, inclusiv atunci când sună părinții la Primărie și li se spune, greșit, de către cei din Primărie sau primarul online, pe Facebook, că nu se pot plăti bursele pentru că nu este aprobat bugetul, acest lucru este fals. Vă informez, încă odată, deoarece această hotărâre a Consiliului Local a trecut săptămâna trecută, este acum semnată și de mine și va merge la prefect, probabil, astăzi, din acel punct, se pot face plățile pentru bursele elevilor din Sectorul 1 și punct”, a declarat Daniel Ciungu în ședința Consiliului Local din Banu Manta.

Întrucât primarul Clotilde Armand nu era prezentă la lucrările ședinței, consilierii locali din grupurile PNL și PSD au părăsit sala, refuzând să dezbată bugetul în lipsa inițiatorului acestuia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.