Restricțiile de circulație din zona Prosper Plaza aglomerează traficul și produc ambuteiaje!

Săptămâna trecută, complexul comercial Prosper Plaza a fost distrus de un incendiu puternic.  Din această cauză, traficul a fost deviat, pentru a permite accesul rapid al mașinilor de intervenție.

În zonă există încă restricții de circulație, lucru care duce la aglomerarea excesivă a rutelor ocolitoare.

Traficul este restricționat între Calea 13 Septembrie si Strada Mihai Sebastian, în sensul de mers către Strada Progresului. Mașinile si mai multe linii de transport public de suprafață merg, acum, pe trasee alternative.

Modificările de traseu, pentru liniile de transport public de suprafață, au fost anunțate prin intermediul aplicației mobile „Info STB”. Acestea au fost instituite miercuri, 23 martie, în jurul orei 06:30.

Liniile STB afectate de aceste restricții de circulație sunt:

  • 122, 226, 385: au traseul deviat spre Piața Romană, respectiv spre Piața Sfânta Vineri prin Drumul Sării , Șoseaua Panduri.

Autobuzele liniei 232 au  traseul deviat pe sensul către Arcade Berceni prin Calea 13 Septembrie, Strada Mărgeanului, Strada Buzoieni, Calea Rahovei apoi își urmează traseul obișnuit.

Tramvaiele liniei 47 nu opresc în stația „Sebastian”. Până când drumul va fi redeschis, acestea vor circula pe rutele ocolitoare.

Cauza incendiului de marțea trecută nu se cunoaște, deocamdată. Autoritățile au început o anchetă pentru a stabili exact condițiile în care a izbucnit focul.

De asemenea, clădirea va fi evaluată de experți, pentru a se stabili dacă structura acesteia a fost afectată.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.