Tsitsipas învins din nou de Alcaraz

Grecul, Stefanos Tsitsipas numărul 5 mondial, a pierdut în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami în două seturi cu 7-5, 6-3, în faţa spaniolului Carlos Alcaraz.

Alcaraz (18 ani), marea speranţă a tenisului spaniol, a obţinut a doua sa victorie în tot atâtea confruntări cu Tsitsipas, pe care l-a eliminat în cinci seturi şi anul trecut la US Open.

Ibericul care a câştigat în acest an 15 dintre cele 17 partide disputate, se află acum la un pas de a doua sa calificare consecutivă în semifinalele unui turneu Masters 1.000, după ce a acces în premieră în această fază la Indian Wells.

În sferturile de finală Carlos Alcaraz îl va înfrunta pe sârbul Miomir Kecmanovic, jucător care a dispus în trei seturi cu 3-6, 6-1, 6-4, de americanul Taylor Fritz, campionul de la Indian Wells de săptămâna trecută.

Principalul favorit al turneului de la Miami, rusul Daniil Medvedev, a trecut la rândul său cu bine de optimile de finală, învingându-l cu 7-5, 6-1 pe americanul Jenson Brooksby şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a reveni în fotoliul de lider al clasamentului ATP, din care a fost detronat de sârbul Novak Djokovic.

Următorul adversar al lui Medvedev va fi polonezul Hubert Hurkacz, cel care a dispus tot în două seturi cu 7-6 (7/3), 6-2 de sud-africanul Lloyd Harris.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.