Constantina Diță: ”Sunt foarte mulți care aleargă pentru cauze sociale și pentru socializare”

Despre ”Wizz Air Bucharest International Half Marathon and 10K by Constantina Diță” au aflat Andreea și Alex de la Constantina Diță, invitată în Matinalul “Bună dimineața, București!” pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm.

”Am sosit în România de vreo două săptămâni pentru competiția pe care o organizez în fiecare an. Competiția va fi pe 17 aprilie 2022. Startul va fi la Arcul de Triumf. Vom avea diferite starturi. Cursa Populară este cea unde poate alerga toată lumea. Și la celelalte, dar aici toată lumea care nu poate alerga 10 km sau semi-maraton. Am înființat-o pe aceasta de 3,5 km. Suntem la cea de-a 6-a ediție și sper să ajungem la ediția cu numărul 100!”, spune Constantina Diță.

Dacă vrei să afli care sunt start-urile, ce este cursa 3 Challenge, care sunt premiile, care sunt vârstele de participare, până când se fac înscrierile și alte detalii importante, vezi VIDEO.

”Toată lumea se înscrie pe www.runbi21km.ro. Acolo vor găsi toate informațiile. Avem și o cursă de tip 3 Challenge. Premiile la Team challenge sunt aduse din afara. Avem premii speciale la cursa de 21 de km. Avem premii și la Mater 40+. Kitul de participare înseamnă săculețul cu tricou (la Cursa populară nu se primește tricou oficial), batoane energizante, un voucher, medalia de Finish-er și numărul de concurs. Fiecare particpant la Finish va primi medalia de Finish-er. Sunt foarte mulți care aleargă pentru cause sociale și pentru socializare. Să alergi într-o zi de duminică dimineață, în care străzile Capitalei sunt libere, să vezi totul în jurul tău este absolut extraordinar. Avem puncte de alimentare din 5 în 5 km., puncte de kilometraj din 5 în 5 km, avem mașina cu cronometraj la sportivii de elită. Vom avea și participanți din afară. O să fie și cu punctaj, pentru că traseul este acreditat de ”World Athletics”, fiecare participant va primi punctaj pentru alergare”, spune Campioana.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.