Maria Gheorghiu – Împreună pentru Alexandra!

Luni, 4 aprilie ora 20:00, Maria Gheorghiu și Radu Grațianu cântă pentru viață, la The Pub (Bulevardul Regina Elisabeta 9).

În 26 octombrie, Georgeta Alexandrina, sora Mariei Gheorghiu de la Reșița, în vârstă de 56 de ani, a fost diagnosticată cu neoplasm bronho pulmonar microcelular (gradul 4). Este un cancer microcelurar foarte agresiv dar care din fericire poate raspunde la chimioterapie.

„A trebuit să o aduc la București dar pentru asta am fost nevoita sa închiriez garsoniera de lăngă mine (eu stau tot cu chirie în 20 m pătrați și nu aveam loc pentru ea și nevoile ei.) Aceasta, pe lângă celelalte cheltuieli mă îngenunchează pur și simplu.

Ea nu a fost căsătorită, nu are copii, nu mai avem pe nimeni (în afara fiicei mele). La Reșița lucra la un ziar cu salariul minim pe economie din care abia se descurca, având și rate de achitat.

Din păcate am fost anunțată că cei de acolo nu o mai pot tine pe statul de plată (un ziar particular mic cu doar 3 angajați), pentru că în locul ei a venit deja altcineva și să încep demersurile pentru pensionare. Lucru acesta e total imposibil, ea fiind în plin proces de chimioterapie (a terminat a 3-a tură). Nu poate fi deplasabila decât foarte greu, în cărucior).și comisia este la Reșița, deci tot imposibil de mers deocamdată.”, a spus Maria Gheorghiu.

Toate sumele încasate din bilete vor fi redirecționate pentru tratamentul Alexandrei.

Prețul unui bilet este de 50 de lei și se poate cumpăra de aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.