Ședință extraordinară a Consiliului Local Sector 3!

Ședință extraordinară pentru consilierii Sectorului 3, care au avut 7 proiecte de hotărâre înscrise pe ordinea de zi. Patru dintre acestea s-au referit la lucrări de consolidare seismică și renovare energetică a blocurilor din sector, lucrări finanțate în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență – (PNRR)- Axa de Investiții 1. Sunt 68 de blocuri care vor fi renovate, valoarea investițiilor din aceste proiecte, depășind 770 de milioane de lei.

Școala Gimnazială „Neagoe Basarab” a fost reabilitată în perioada 2009 – 2012, lucrări coordonate de Primăria Generală și finanțate prin Banca Europeană de Investiții. Totodată, aici s-au demarat lucrări pentru construcția unei săli de sport, lucrări nefinalizate.

În plus, expertize tehnice au constatat degradări accentuate și probleme de structură. Prin proiectul de hotărâre de astăzi se propune demolarea actualei școli și săli de sport și edificarea de noi corpuri de infrastructură școlară. Cadrele didactice și elevii au fost relocați în urmă cu un an la Liceul Teoretic „Nichita Stănescu”.

Construcția sălii de scrimă de la Școala Gimnazială Nr 195 i-a fost aprobată actualizarea indicatorilor tehnico-economici, valoarea totală a investiției se ridică acum la 7,2 de milioane de lei (anterior aceasta a fost de 5,4 de milioane de lei).

Autor: Olga Stancu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.