Oana Ioniță: ”Am încercat să ne reunim și să transmitem un mesaj de pace”

Despre un eveniment simbol, “Manifest pentru pace”, la care vor participa 73 de copii, artiști din toată țara care vor lucra timp de o săptămână în programul Dance Motion, află Andreea și Alex de la Oana Ioniță, invitată în Matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Zoom.

”Sâmbătă, pe 23 aprilie, în Sâmbăta Mare lansăm o invitație celor care își petrec Sfintele Sărbători în pași de dans. La Teatrul Național de Operetă ”Ion Dacian” avem un spectacol la orele 11 – Manifest pentru pace. Este un eveniment emoționant. 73 de copii vin din întreaga țară. Am încercat să ne reunim și să transmitem un mesaj de pace”, spune Oana Ioniță.

Dacă vrei să afli de ce a decis să facă acest spectacol, cine sunt coregrafii, cine era alături de Oana în sala de repetiții, ce stiluri de dans vor fi, vezi VIDEO.

”Vor fi și dansatori din Ucraina care vor intra în spectacol. Este un spectacol care înglobează mai multe stiluri de dans. Ele vor să ne aducă împreună și să aducem un mesaj emoționant care să ducă într-o energie pozitivă tot ce se întâmplă în ultimul timp. Toate momentele de coregrafie vor fi legate între ele prin proiecții. Încercăm să creăm un spațiu liric pentru a transmite mesajul nostru”, explică Oana.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.