Lauv a lansat single-ul “ALL 4 NOTHING (I’M SO IN LOVE)”

Despre inspirația din spatele piesei, Lauv împărtășește „All 4 Nothing (I’m So In Love)” este o melodie despre a iubi pe cineva atât de mult într-un moment din viața ta când încă ești în proces de a învăța cum să te iubești pe tine însuți și ești speriat de cum propriile tale probleme ar putea distruge o iubire care este și ar putea fi atât de autentică și transformatoare. În esență, este un cântec despre predarea iubirii și vieții.”

Lauv continuă: „Filmând videoclipul cu Hannah Lux Davis a fost o experiență uimitoare, care nu numai că a depășit limitele modului în care mă văd ca artist, ci și ca un exemplu clar prin care Hannah își dovedește capacitatea ei de a ajuta artiștii să se exprime cât mai bine. A depășit orice vis pe care l-aș fi putut avea pentru a filma un videoclip pentru această melodie.”

Pe viitorul său album, „All 4 Nothing”, Lauv s-a deschis ca niciodată. S-a concentrat pe poveste și a creat un corp de piese captivante și irezistibile, cufundat în momente de nostalgie, conflict și, în cele din urmă, auto-împuternicire.

În măsura în care este cunoscut pentru peisajele sonore intrigante și inventive, cântărețul, compozitorul, producătorul și multi-instrumentistul, Lauv se afirmă ca povestitor, în primul rând. Poveștile sale continuă să cucerească publicul de pretutindeni, transformând magia din jurul lui în imnuri ale generatiilor.

Și-a început cariera de artist în 2015, când s-a prezentat cu senzația virală „The Other”, care a obținut un succes global sub forma „I Like Me Better”. A înregistrat peste 2 miliarde de streamuri, în timp ce a ajuns în Top 10 la radiourile din SUA. Acesta a oferit lista de redare “I Met You When I Was 18”, care a fost certificat cu discul de aur în 2018. Albumul de debut din 2020, “~how I’m feeling~”, a conținut hit-urile „I’m So Tired” cu Troye Sivan, „There’s No Way” cu Julia Michaels și „Fuck, I’m Lonely” cu Ana Maria”. Acesta a cântat la The Tonight Show cu Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel LIVE!, The Late Late Show with James Corden și multe altele. Lauv va lansa cel de-al doilea său album, „All 4 Nothing”, în august, cu „26” și single-ul principal „All 4 Nothing (I’m So In Love).”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.