VIDEO: Lavinia Șandru – „După 11 iunie, Planeta va trăi pe datorie”!

Despre EARTH DAY 2022 au aflat Alex și Andreea de la Lavinia Șandru, invitată în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Zoom.

„Nu este important să vorbim despre Pământ doar de când a decis ONU. Ieri am vorbit despre problemele pe care le avem în momentul de față. Pe unele nu le cunoșteam, ni s-au arătat după 24 februarie, după invazia din Ucraina. În actualul context ne-am propus să avem o dezbatere și să discutăm despre ce este de făcut în noul context în care ne găsim, despre protecția mediului, dezvoltare durabilă, siguranța energetică și alimentară. M-am bucurat când am văzut că sala era neîncăpătoare”, spune Lavinia Șandru.

Dacă vrei să afli cine sunt inițiatorii, cine a fost prezent, ce s-a discutat, ce soluții s-au enunțat, ce a spus despre Festivalul de Film de la Galați, vezi VIDEO.

„E foarte important să știm că noi epuizăm în fiecare an, la un moment dat, resursele Planetei care sunt alocate anului respectiv. Anul acesta le epuizăm pe 11 iunie. După 11 iunie, Planeta va trăi pe datorie. Trebuie să încercăm să amânăm ziua aceasta cât mai spre finalul anului. Vom merge cu această Conferință și prin țară. România are nevoie de o dezvoltare sustenabilă”, punctează Lavinia Șandru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.