VIDEO: Fericirea ne garantează succesul, nu invers!

Dacă până acum credeați că succesul vă va aduce fericirea, să știți că s-ar putea să vă înșelați. Shawn Achor, un cunoscut autor și speaker motivațional american, susținător al psihologiei pozitive, afirmă că fericirea garantează succesul!

Adică, trebuie să ne reeducăm creierul către pozitivitate, să îl reconfigurăm, astfel încât să găsim calea către fericire; iar fericirea ne va facilita atât reușita în carieră, cât și în plan personal.

Afirmațiile sale sunt rezultatul unor cercetări îndelungate în domeniul neuroștiinței, și rodul unor bogate colaborări cu studenții de la Harvard și cu managerii unor companii de top. Aceste colaborări s-au concretizat în programul „Avantajul fericirii”, unul din cele mai de succes programe de training pentru corporații, la nivel mondial.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi facem pentru această schimbare către pozitivitate, care sunt principiile care ar trebui să ne ghideze pe parcurs, aflați la Întâlniri Capitale.

Invitatul Ioanei Brușten este Sorin Lucaci, psiholog și PR al editurii Herald, care vine să ne prezinte această teorie, expusă în volumul „Avantajul fericirii. De ce fericirea garantează succesul și cum să ne antrenăm creierul pentru a fi fericiți”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.