Primăria Capitalei începe al doilea tratament pentru combaterea căpușelor

Sursa foto: Nicusor Dan /facebook

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti, a demarat astăzi, aplicarea celui de-al doilea tratament pentru combaterea căpușelor, din cele patru programate anul acesta în Capitală.

Potrivit unui comunicat al Municipalităţii, se va interveni pe toate zonele de vegetație, spații verzi aflate în proprietatea Municipiului Bucureşti, respectiv parcuri, grădini publice, locuri de agrement, cimitire, spații, terenuri aferente imobilelor cu spații destinate locuințelor colective (asociații de locatari/proprietari), cămine de elevi și locuințe sociale.

Tratamentele sunt aplicate zilnic, între orele 07.00 – 15.00, în funcție de condițiile meteorologice. Pentru realizarea acestei activități, angajații CMEIB S.A. intervin cu 12 utilaje de mare capacitate (ULV) și cu autoutilitare Dokker, dotate cu atomizoare portabile.

Produsul biocid folosit pentru combaterea căpușelor este MICROSIN, în concentrație de 0,5%. Acesta este aprobat de Ministerul Sănătății și nu pune în pericol sănătatea oamenilor sau a animalelor.

Compania Municipală Eco Igienizare București pune la dispoziţia cetăţenilor  numărul de telefon 0752.041.898 (dispecerat 24h/24h) și email sesizari@cmeib.ro unde aceştia pot face sesizări şi reclamaţii în legătură cu apariţia posibilelor focare de infestare în Capitală.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.