Ciprian Ciucu: „Eu nu cred că vor fi alegeri în București, în următorii 2 ani”!

Sursa foto: RADU TUTA / AGERPRES FOTO

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat, astăzi, că are o relație decentă cu PSD, de la momentul formării coaliției de guvernare cu PNL. În contextul în care are nevoie de colaborarea cu miniștrii PSD pentru a-și realiza proiectele, Ciprian Ciucu nu crede că atacurile la adresa acestora ar fi în beneficiul cetățenilor Sectorului 6.

Edilul Sectorului 6 a mai declarat că USR s-a radicalizat și că are aceeași problemă în ceea ce privește proiectele Primăriei Capitalei – pasajul Doamna Ghica și supralărgirea Prelungirii Ghencea, care bat pasul pe loc.

În contextul în care era așteptată decizia instanței în cazul Colectiv, Ciprian Ciucu a declarat că nu crede că în următorii doi ani vor avea loc alegeri în București.

„Este extrem de devreme ca să vorbim. Eu nu cred că or să fie alegeri în București, în următorii doi ani. Așa, ca o părere personală, nu am alte informații, dar să vedem ce se întâmplă și astăzi. (…) Am menținut, cât am putut eu să mențin alianța cu USR. Dar și USR se radicalizează puțin și are nevoie și el, este în impas de strategie. Pentru că primarul general ocupă o poziție prin care trebuie ca să livreze.

Problema pe care o avem noi, pot să o aibă și ei. Mai ales că este membru fondator al partidului Uniunea Salvați România și împart foarte mult același electorat primarul general și cu USR. (…) Relația cu PSD, de când sunt primar, este una decentă. (…) Pentru că, acuma, PNL și cu PSD sunt la guvernare, la nivel central.

Am avut nevoie de sprijinul PSD ca să pot să dau drumul la lucrările de la Parcul Liniei. E vorba despre ministrul Grindeanu, de la PSD. De ce m-aș certa cu Grindeanu, doar că e de la PSD, fiindcă e la guvernare, sau cu oricare alt ministru de care am nevoie ca să îmi fac mandatul?

Abordarea mea este cât se poate de pe față și realistă. ADS are teren în Sectorul 6, Ministerul Agriculturii. Ministerul Apărării are terenuri în Sectorul 6. CFR are terenuri în Sectorul 6. Păi nu mă apuc eu, acuma, ca să mă duc să deschid fronturi și războaie cu miniștrii, complet aiurea. Ci, din contră, mă duc ca să le explic ce proiecte am și să mă lase să le fac. Oamenii n-au chef de astfel de certuri, la infinit”, a declarat Ciprian Ciucu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.