Patru inculpaţi din dosarul Colectiv au fost încarceraţi; unul a fost dat în urmărire

Arhivă

UPDATE: Antonina Radu, unul dintre pompierii condamnaţi în dosarul Colectiv, a fost localizată în Republica Moldova, în urma cooperării poliţieneşti internaţionale între Poliţia Română şi autorităţile din ţara vecină, informează Poliţia Română.

„Femeia, de 43 de ani, condamnată prin hotărârea definitivă a Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul Colectiv, a fost localizată în Republica Moldova. În acest caz, au fost demarate procedurile legale”, arată sursa citată.


Poliția Capitalei informează că, având în vedere hotărârea definitivă a Curții de Apel București, în dosarul Colectiv, au fost puse în aplicare 5 mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.

O persoană s-a prezentat la sediul unei subunități de poliție, de unde a fost preluată și încarcerată. Alte trei persoane au fost preluate de la domiciliu, iar după întocmirea formalităților necesare, au fost încarcerate.

Antonina Radu, unul dintre cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti condamnaţi în dosarul Colectiv, a fost dată în urmărire, fiind emis mandat de arestare european, după ce nu a fost găsită la domiciliul său.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.