VIDEO: Ioana Ciocan – „Am început foarte timid cu aceste tururi de noapte”!

Despre Art Safari au aflat Alex și Andreea de la Ioana Ciocan, director Art Safari, invitată în matinalul „Bună dimineața, București” pe 98.3 FM și live pe facebok prin zoom.

„Noi așteptăm să se facă ora 12:00 pentru că deschidem porțile Art Safari. Luni, marți, miercuri suntem închiși, dar joi, vineri, sâmbătă și duminică suntem gata să-i primim pe iubitorii de artă, nu doar din București, ci din toată țara.

Aș zice că și peste granițe a trecut acest vibe bun art safari. Bineînțeles că cei care ne ascultă știu deja că suntem un organizator de expoziții care, de fiecare dată, aduce lucruri foarte interesate pentru public și nouă, la rând, a dovedit că arta nu este plicticoasă.

Avem expoziții de artă contemporană, avem o expoziție internațională care de fapt este preferata publicului până acum și expoziție de fotografii. Avem instalații luminoase, dar ce voiam să vorbesc cu voi în dimineața asta este despre tururile de noapte, pentru că sunt preferatele publicului care încep la ora 22:00.

Ținem tur de noapte acum, pe data de 20 și pe data de 21. Sunt însoțite de băuturi, sunt însoțite de muzică live, deci e un fel de mini-concert, discotecă, bar, distracției și cu oamenii apropiați în oraș.

Cel mai important lucru este că ghizii noștri fac niște vizite personalizate prin tot Art Safari. Toată experiența durează până la 1:00 noaptea. Am început foarte timid cu aceste tururi de noapte și s-au dovedit foarte populare. Suntem foarte entuziasmați să le începem vinerea asta.

Încă un lucru care este nou și care ne este posibil în al face pentru că Art Safari durează mai mult anul ăsta, sunt vizitele ghidate cu ghizii noștri și am să-i menționez: Iana, Ioana, Monica, Raluca și Vlad. Ei vor povesti sâmbătă dimineață dar și duminică seară, joi seară, vineri seară iubitorilor de artă secretele Art Safari.”, a povestit Ioana Ciocan.

Dacă vrei să afli despre ce vor vorbi ghizii Art Safari, ce secrete vor scoate la iveală, ce surrpize are în plan Art Safari pentru 1 Iunie, la ce activități vor putea lua parte copiii, ce noutăți aduce această ediție, atunci vezi VIDEO.

Dacă Ioana Ciocan ar merge pentru prima dată la Art Safari atunci aceasta ar merge cu un prieten: „Sunt foarte multe lucruri diferite la Art Safari și sunt multe lucruri pe care le putem descoperi împreună. Putem să bem și o cafea la Art Safari, pentru că avem și o cafenea, se numește Bob Jorge, avem și o librărie. Avem și programe educaționale Art Safari Kids. Chiar dacă suntem mari, putem să participăm la aceste ateliere și avem și ateliere pentru adulți și aș începe în ordinea indicată de curatorii Art Safari. Expozițiile sunt împărțite pe litere și sunt puse cumva în ordine cronologică.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.