Emilian și Connect-R lansează „UNA”

După succesul înregistrat cu piese precum „O mie de inimi”, „De 3 zile nu am somn”, feat. Theo Rose, sau cel mai recent single, „Tequila”, Emilian vine cu un hit neașteptat alături de o legendă a muzicii românești: Connect-R. Succesul acestuia este deja bine cunoscut, iar marile lui hituri încă se aud la radiouri.

Piesa „Una” este realizată în studiourile HaHaHa Production. Videoclipul surprinde o poveste de dragoste intrigantă în imagini, iar Emilian și Connect-R împart ecranul într-un scenariu surprinzător.

Toată lumea spune că femeile sunt niște ființe complexe. Asta vor să sublinieze Emilian și Connect-R în piesa „Una” într-un sens pozitiv. În piesă se vorbește despre femeia care niciodată nu e la fel, una e ziua, alta noaptea, una ieri, una azi, acea femeie de care te-ai îndrăgostit nebunește și pe care încerci să o convingi de sentimentele tale, dar jocul dintre voi e ca unul de șah – nebunul urmărește regina, sau de ce nu, ea poate schimba rolurile oricând.

Emilian vorbește despre cea mai nouă colaborare: „faptul că un artist atât de longeviv și respectat în industrie precum Connect-R a acceptat să facem această piesă împreună este o dorință împlinită acum, dorința care a luat naștere de când îl ascultam în perioada adolescenței și știam vers cu vers piesele lui”.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.